Vervolg van het digitale tijdsperk

Vervolg van het digitale tijdsperk

De afgelopen maanden hebben we steeds meer online moeten organiseren. Zo zijn wij gestart met het focusproject, maar ook met het organiseren van online scholingen (webinars). De vorige webinar over Prisma analyses was een groot succes. Deze is terug te kijken op de website. Na het verzamelen van de positieve feedback en de verbeterpunten van het focusproject en van de webinar gaan we hiermee verder!

Focusproject 2 – over extremiteiten – is al opgestart. Recent is ook de planning volgende webinar rond gemaakt, zet hem dus alvast in je agenda en meld je voor 7 oktober aan!

2e PRISMA-RT webinar: de SAFER methodiek, 26 oktober 2021, 15.00-16.30u.

De webinar wordt weer verzorgt door Petra Reijnders – Thijssen en Jesse Clarijs – de Jong. De webinar zal ingaan op de ins en outs van de methodiek en is m.n. geschikt voor alle zorgprofessionals in jullie organisatie die meer over deze methodiek willen weten.

Aanmelden voor de webinar kan wanneer je werkt bij een afdeling die lid is van PRIMSA-RT. Je kunt je aanmelding aan ons laten weten door te reageren op de uitnodiging die je per mail hebt ontvangen, of via info@prisma-rt.nl.


Jesse Clarijs - de Jong

Comments are closed.