Een succes: De eerste webinar PRISMA-RT!

Een succes: De eerste webinar PRISMA-RT!

Vandaag vond de allereerste webinar plaats georganiseerd vanuit PRISMA-RT. Een groep van ongeveer 30 mensen sloot live aan om meer te weten te komen over de PRISMA-methodiek. De webinar bleek een groot succes en ontving positieve reacties van de deelnemers.

Van de webinar is een opname gemaakt die zichtbaar zal worden gemaakt voor alle leden. Ben je benieuwd naar de webinar en zou je hem graag terug willen kijken? Over enkele weken zal de opname op het ledendeel van de website worden geplaatst. Wanneer dit is gebeurt, sturen we hier uiteraard nog een bericht over.

Het expertteam zal tijdens het eerstvolgende overleg deze scholing evalueren en besluiten wanneer en met welk onderwerp de webinar vervolgd kan worden. Door middel van webinars en de focusbijeenkomsten blijven we ons inzetten om met elkaar te leren en kwaliteit te blijven leveren en verbeteren.

Heb jij onderwerpen die je graag in een volgende webinar of tijdens een van de focusbijeenkomsten verder uitgediept zou willen hebben? Laat het ons dan weten via info@prisma-rt.nl.

To be continued…


Jesse Clarijs - de Jong

Comments are closed.