Welkom in het expertteam Sanne!

Welkom in het expertteam Sanne!

Sanne Duijvesteijn is ons nieuwe expertteamlid. Met haar unieke ervaring op allerlei fronten is zij een hele waardevolle toevoeging aan ons expertteam. Wij zijn heel erg blij met haar aanmelding en zowel het bestuur als het expertteam kijken enorm uit naar onze toekomstige samenwerking waarin Sanne van grote waarde zal zijn.

 

Sanne stelt zichzelf graag voor:

Ik ben Sanne Duijvesteijn en woon samen met mijn vriend en onze 2 kinderen in Naaldwijk.

Sinds 3,5 jaar werk ik in HMC Antoniushove afdeling Radiotherapie als kwaliteitsmedewerker.  Voorheen heb ik op verpleegafdeling vaat- en traumachirurgie gewerkt. Eerst als verpleegkundige, daarna als kwaliteitsmedewerker.

Als kwaliteitsmedewerker ben ik voorzitter van de VIM commissie en ben ik verantwoordelijk dat de meldingen zo goed mogelijk worden behandeld en geanalyseerd. Hierbij heb ik een coördinerende rol. Vanaf mijn start op Radiotherapie wordt voor het analyseren van de meldingen infoland gebruikt, waar ik tevreden over ben.

Ik kijk ernaar uit om het expertteam Prisma-RT te komen versterken.


Jesse Clarijs - de Jong

Comments are closed.