Welkom bij het Expertteam

Welkom bij het Expertteam

Zojuist hebben wij Sietske mogen verwelkomen bij haar eerste (uiteraard digitale) expertteamoverleg. Als expertteam zijn wij heel blij met Sietske als aanwinst en wensen wij haar een hele leuke en hopelijk ook leerzame tijd toe.

Sietske stelt zich graag ook aan de vereniging voor:

Hallo allemaal,

Vanaf half september mag ik mijzelf ook lid noemen van het expertteam prisma-RT.

Ik ben Sietske van Komen, 40 jaar jong en samenwonend met Gerard en moeder van twee prachtige dochters van 6 en 8 jaar oud.

In mijn vrije tijd doe ik graag spelletjes, gaan we graag op vakantie of ondernemen gezellige en leuke dingen met vrienden. Ook sta ik vaak op het voetbalveld om de meiden aan te moedigen die allebei voetballen.

Al 17 jaar ben ik werkzaam als radiotherapeutisch laborant bij het Instituut Verbeeten in Tilburg. In al die jaren heb ik veel leuke neventaken gedaan, zoals gammaknife en IGRT. Sinds 2008 ben ik MIP-analist en sinds 2018 ben ik als lid toegevoegd aan de Safer-commissie.

Patientveiligheid heeft altijd mijn interesse gehad en ik was dan ook blij dat ik sinds 2008 aan kon sluiten bij de MIP-commissie in ons instituut en later bij de SAFER-commissie.

Met passie voor het analyseren van meldingen en van daaruit processen willen verbeteren heb ik in januari 2020 mijn lean green belt behaald bij lean@instituutverbeeten. Samen werken aan een goede patientveiligheid dmv methodieken en verbeteringen vind ik een mooie missie en daarom ben ik blij met mijn aanstelling als expertteam lid bij Prisma-RT. Samen sta je toch sterker, met als doel kwalitatief goede en veilige behandelingen voor de patiënt.

Groetjes Sietske


Jesse Clarijs - de Jong

Comments are closed.