Vacature Penningmeester en Expertteamleden

Vacature Penningmeester en Expertteamleden

VACATURE ALERT!

Heb jij je altijd al willen inzetten voor de kwaliteit van de radiotherapie op landelijk niveau? Grijp dan je kans! Er zijn op dit moment 2 vacatures om je voor aan te melden:

1. PRISMA-RT zoekt een expertteamlid

Ben je geïnteresseerd om plaats te nemen in het expertteam van PRISMA-RT of wil je meer weten over wat dit precies inhoud? Lees dan ons nieuwsbericht over de vacature voor een nieuw expertteamlid.

2. PRISMA-RT zoekt een penningmeester

Lijkt het jou leuk om onderdeel te zijn van het bestuur van PRISMA-RT en lijkt het je leuk om je in te zetten voor het behouden van een gezonde financiële basis van de vereniging? Dan ben jij de penningmeester waar wij naar op zoek zijn! Als penningmeester zet je je in voor het onderhouden van de contacten met onze leden en sponsoren wanneer het de financiële zaken betreft. Daarnaast draag jij er zorg voor dat keuzes voor de vereniging goed onderbouwd worden genomen, door het bestuur, het expertteam en de leden goed en overzichtelijk te informeren over de financiële situatie.

Hoe kun je reageren op deze vacatures?

Ben je gelijk enthousiast? Of heb je nog wat vragen over deze vacature(s)? Je kunt ons altijd bereiken via info@prisma-rt.nl. Wij zullen er voor zorgen dat jouw mail zo snel mogelijk beantwoord wordt.


Jesse Clarijs - de Jong

Comments are closed.