Coronavirus Disease 2019 Rotator Graphic for af.mil.  (U.S. Air Force Graphic by Rosario "Charo" Gutierrez)

Scholingsdag uitgesteld

De PRISMA-RT scholingsdag welke jaarlijks georganiseerd wordt in november zal dit jaar helaas niet plaatsvinden. Dit is besloten in het online-expertteamoverleg van afgelopen 21 april.

Het besluit om de scholingsdag uit te stellen was lastig om te nemen. De huidige maatregelen rondom het Coronavirus maken het echter lastig om de organisatie van de scholingsdag goed uit te voeren. Daarnaast is het ook nog onzeker of de maatregelen in november al in zoverre versoepeld zijn dat de scholingsdag door zou kunnen gaan en de altijd al met congressen gevulde novembermaand zal daarnaast mogelijk nog voller worden met congressen die nu uitgesteld worden.

Deze redenen hebben er onder andere toe geleid dat wij het lastige besluit hebben moeten nemen om de scholingsdag uit te stellen. De scholingsdag zal nu in de eerste helft van 2021 plaats vinden.

Wij komen later dit jaar naar buiten met een nieuwe datum en hopen ook dan op een mooie opkomst. Het conceptprogramma dat al was opgesteld hopen wij ook te kunnen behouden. Hierover nemen wij contact op met de externe personen die een bijdrage zouden leveren.


Jesse Clarijs - de Jong

Comments are closed.