Nieuwste lid

Nieuwste lid

Nieuw lid aangesloten bij Prisma-RT; Jesse stelt zich voor

Beste allemaal,

Ik ben Jesse Clarijs. Ik werk bij HollandPTC als senior MBB’er, hierbij heb ik naast mijn klinische aandachtsgebieden ook het aandachtsgebied kwaliteit. Sinds enige tijd zijn wij aangesloten bij de PRISMA-RT en ben ik het contactpersoon.

HollandPTC is een zelfstandig centrum voor protonentherapie, wetenschappelijk onderzoek en onderwijs in Delft. We zijn opgericht door Erasmus MC, LUMC en TU Delft en vormen een actief samenwerkingsverband in zorg, onderwijs en wetenschap. In het 3e kwartaal van 2018 gaan we beginnen met de patiëntenzorg.

Wij hopen met de aansluiting bij de PRISMA-RT te kunnen leren van de schat aan kennis die beschikbaar is binnen de verschillende instituten en hier ook onze bijdrage in te leveren.
Mocht je vragen hebben of met mij in contact willen komen dan kan dat uiteraard (j.clarijs@hollandptc.nl). Mijn contactgegevens staan ook op de website van de PRISMA-RT.

Ik hoop op een mooie en leerzame samenwerking.

Groetjes,
Jesse Clarijs


Anne Joustra

Comments are closed.