Nieuw expertteamlid: Mark de Langen

Nieuw expertteamlid: Mark de Langen

Afgelopen 19 april hebben we een nieuw expertteamlid mogen verwelkomen! Mark de Langen, klinisch fysicus in het Zuidwest Radiotherapeutisch Instituut (ZRTI), is nu dus al 2 maanden onderdeel van ons expertteam. Als expertteam zijn wij heel blij dat Mark ons komt versterken en vanuit zijn klinisch fysische achtergrond en blik op patiëntveiligheid ons team aanvult.

Wij kijken heel erg uit naar alle mooie ontwikkelingen die wij met Mark als toevoeging aan ons team kunnen bewerkstelligen en wensen hem heel veel plezier in ons expertteam!

Ben jij ook geïnteresseerd in ons expertteam? Wij zijn nog op zoek naar enthousiaste nieuwe leden!

 

Mark stelt zich graag ook zelf voor.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Mark de Langen en ik kom het Prisma-RT-expertteam versterken als opvolger van Jo.

Sommigen van jullie kennen mij al omdat ik in het verleden namens de afdeling in Delft bij de vereniging betrokken was, o.a. als kascommissie. Of gewoon vanuit mijn rol als Klinisch Fysicus in Delft of daarvoor als onderzoeksfysicus/Klifio in ErasmusMC.

Inmiddels werk ik alweer ruim 4 jaar als Klinisch Fysicus bij het ZRTI in Vlissingen. Daar ben ik afgelopen paar jaar ook weer betrokken geraakt bij de lokale meldingencommissie. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik vind het gewoon leuk. Ik heb binnen de KF-groep ook andere aandachtsgebieden op het gebied van organisatie en kwaliteit zoals EPD-workflow, ICT, CMT/MDR, prom/prem-datacollectie etc. Dus het past wel.

Officieel woon ik nog in Rotterdam, maar ik ben druk bezig met een nieuwbouwwoning in Vlissingen zelf. Dat slokt momenteel veel tijd op.

Ik kijk er naar uit om de komende tijd in het team mee te kunnen draaien. Zeker ook als de covid voorbij is en er weer wat meer kan.


Jesse Clarijs - de Jong

Comments are closed.