Afscheid Anne Joustra

Afscheid Anne Joustra

Vanaf 1 januari neemt Anne Joustra afscheid als adviseur van het bestuur PRISMA-RT. Anne heeft als manager radiotherapie van het Catharinaziekenhuis in de jaren ‘90 als eerste de PRISMA-methode geïntroduceerd. Daarvoor was hij al nauw betrokken bij het verbeteren van patiëntveiligheid op de afdeling. Anne is één van de initiatiefnemers van onze landelijke samenwerking en vanaf 2008 was hij de eerste voorzitter van onze vereniging. Na zijn pensionering is Anne als adviseur verbonden gebleven aan onze vereniging. Op de scholingsdag hebben we Anne in het zonnetje gezet, maar ook in deze nieuwsbrief bedanken we Anne nogmaals van harte voor zijn jarenlange inzet en passie om patiëntveiligheid in de radiotherapie naar een hoger niveau te brengen.

Als cadeau van de vereniging heeft hij een boek ontvangen met mooie fietstochten over de hele wereld. Anne is namelijk een fervent liefhebber van dergelijke tochten.

Reactie Anne

Met veel plezier heb ik me altijd ingezet voor de doelstellingen van Prisma-RT. Daarbij voelde ik me altijd gesteund door de andere bestuurs- en experteamleden. Ik hoop dat Prisma-RT nog lang een actief bestaan heeft, zodat de veiligheid en kwaliteit van de patiëntenzorg daarmee ondersteund blijft. In de achtergrond zal ik Prisma-RT blijven volgen.
Het ga jullie allemaal goed.


Anne Joustra

Comments are closed.