Varian

Varian in Nederland

Varian werkt samen met professionals binnen de radiotherapie om de aanwezig klinische kennis optimaal te benutten. Het doel: het bieden van de beste gepersonaliseerde behandelingen voor elke patient tegen zo laag mogelijke kosten per behandeling.

Het kantoor van Varian Nederland bevindt zich In Houten. Vanuit daar zijn zo’n 35 medewerkers elke dag bezig om een brug te vormen tussen de diverse radiotherapeutische centra en Varian als aanbieder van innovatieve oplossingen voor radiotherapie.

Company profile

Nederland is één van de meest vooraanstaande landen waar het gaat om het bevorderen van de kwaliteit van Radiotherapie. Nederland heeft dan ook een lange historie in innovaties die hebben bijgdragen aan het hoge niveau. Varian is wereldwijd marktleider op het gebied van radiotherapeutische oplossingen voor de oncologische zorg in Nederland. Samen met klanten werken we aan het continu verbeteren van deze zorg. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Palo Alto, California. Wereldwijd werken er zo’n 10.000 mensen bij Varian. Tweederde van de kankercentra wereldwijd maakt gebruik van de apparatuur and service van Varian.

Intensief samenwerken met klanten

Varian werkt intensief samen met haar klanten om zo tegemoet te komen aan de klinische behoeften van de zorg  op het gebied van radiotherapie. Innoveren en ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld online adaptieve behandelingen doen we dan ook samen. Omdat wij nu eenmaal niet zonder de klinische kennis van zorgprofessionals kunnen. Ook op het gebied van veiligheid staan we niet stil en werken we dagelijks, samen met onze partners, aan het nog veiliger behandelen van patienten met oplossingen als Identify.

In dit artikel meer over patientveiligheid met Identify: Rethinking Patient Safety and Motion Monitoring in Busy Clinics

Wilt u meer weten over de oplossingen van Varian of geheel vrijblijvend kennismaken. Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Varian Medical Systems Nederland B.V.

Kokermolen2

3994 DH Houten

The Netherlands

Tel: 31.30.634.0506

Niels.wijdogen@varian.com