The Patient Safety Company

The Patient Safety Company heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Zoals de naam al aangeeft, gespecialiseerd in gezondheidszorg en patiëntveiligheid. We doen dit door het leveren van bewezen software voor kwaliteit- en risicomanagement.

Ons unieke softwareplatform biedt cloudoplossingen op maat voor het verzamelen van gegevens, workflowbeheer en procesautomatisering. Elke oplossing identificeert en analyseert risico’s, ontdekt trends en maakt continue kwaliteitsverbetering mogelijk. Samen vormen de applicaties een compleet systeem voor kwaliteit- en risicomanagement. Op maat naar de behoeften van uw organisatie: veilig, gebruikersvriendelijk, modulair en geïntegreerd met bestaande systemen.

Wereldwijd helpen we meer dan 500 organisaties met hun kwaliteit- en risicomanagement. Zij hebben hun veiligheid en kwaliteit daardoor verbeterd. Door meer grip op incidenten, de mogelijkheid deze te analyseren en erover te rapporteren. Ze starten én monitoren verbeteracties. Ze hebben processen geautomatiseerd en hebben hierdoor de efficiëntie in hun organisatie verbeterd.

The Patient Safety Company is het softwareplatform waarbinnen de benchmarkgegevens van PRISMA-RT worden verzameld en gepresenteerd.

Wil je meer weten over de oplossingen van The Patient Safety Company? Bekijk onze website op www.patientsafety.com/nl of lees meer op onze speciale themapagina over patientveiligheid.